Bestelling, bezorging en facturering

Wilt u de wijnen of de geschenkkistjes gebruiken in een kerstpakket? Dan kunt u om vervroegde uitlevering vragen.

Algemeen

Er wordt een breed assortiment goede wijnen in elke prijsklasse aangeboden. Heeft u interesse om me te doen door wijn te bestellen?  Dan hoeft u niet naar de supermarkt en kunt u met de feestdagen het nuttige met het aangename combineren.  De wijnen worden door de Lions thuisbezorgd. Proost, op een goede oogst.
U kunt de dranken in uw winkelmandje plaatsen. Daar kunt u ook de aantallen wijzigen. De dranken worden per doos van 6 flessen verkocht. De champagne wordt per fles verkocht. Ook zijn er kistjes wijn te koop met een assortiment van drie wijnen of een met eenassortiment van 2 wijnen. Deze  kistjes kunnen worden voorzien van uw eigen opdruk; met een logo en/of een tekst. Met de afrekenknop gaat u naar de betaalpagina. De betaling verloopt via Ideal (Mollie Payments). Dit ziet u ook op uw factuur terug. De betaling gaat via een beveiligde pagina van de payment services. 
Alle prijzen zijn inclusief BTW. De BTW wordt op de factuur vermeld.

Bezorging

De bezorging is gratis in den Helder, Julianadorp, Breezand, Anna Paulowna en Callantsoog.  
De wijnen worden door de Lions leden persoonlijk bij u thuis gebracht.  Bestelt u buiten de regio en bestelt u via een Lionsrelatie, zal deze relatie zorgdragen voor de aflevering bij u. Vul de naam van die relatie dan wel in op het bestelformulier.

Wij vragen op het bestelformulier naar uw mobiel telefoonnummer. Dit kunnen wij gebruiken als wij vragen hebben over de bezorging (bijvoorbeeld niet thuis of andere leverdag).

Verzendadres
Normaal gesproken is het factuuradres het verzendadres. Indien gewenst kunt u een ander verzendadres invoeren. 
Dit geldt ook voor klanten buiten de gratis bezorgregio die hun bestelling bij vrienden of familie willen laten afleveren. Vul hier wel uw eigen naam in, maar het adres waar het afgeleverd moet worden.

Zakelijk
Zakelijke klanten kunnen de bedrijfsnaam invoeren op het bestelformulier.

Factuur
Indien de betaling is afgerond ontvangt u een mail met daarin de factuur. 

Voor vragen kunt u terecht op onze contactpagina